CREMatie

 

Vervoer

Wij beschikken over een eigen ophaaldienst die uw overleden huisdier bij u thuis of dierenarts kan ophalen. Wij rijden onder andere in de volgende gemeentes:

gemeentes Memoria ophaalservice.png

Daarnaast is het mogelijk om zelf uw huisdier naar ons te brengen en daar in alle rust afscheid te nemen.

 

Individuele crematie

Wanneer u kiest voor een individuele crematie, wordt uw huisdier afzonderlijk gecremeerd. Dus niet samen met andere dieren. Zo heeft u de garantie dat de as die u mee krijgt echt alleen van uw eigen huisdier is. U ontvangt de as in een luxe strooikoker alsmede een officieel crematiecertificaat voorzien van pootafdruk.

Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw overleden huisdier te begeleiden naar de oven.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag de as zo snel mogelijk terug zou willen hebben. Daarom streven wij ernaar om de individuele crematie binnen 48 uur te laten plaatsvinden.

Het is mogelijk om gebruik te maken van één van onze sfeervolle afscheidsruimtes uitkijkend over de weilanden en natuur. Hier kan u in alle rust afscheid nemen van uw huisdier. Indien gewenst bieden wij de mogelijkheid om te wachten op de as van uw overleden huisdier.

 

Collectieve crematie

Wanneer u kiest voor een collectieve crematie, wordt uw huisdier met meerdere dieren tegelijk gecremeerd. Na de crematie wordt de as gezamenlijk uitgestrooid.
 

 

Heeft u andere wensen, neem gerust contact met ons op. Alles is bespreekbaar.