Dierencrematorium Memoria Tilburg doneert aan DOC-T voor vernieuwing kattenunits.

Daar we dagelijks bezig zijn met het verzorgen van afscheid en het cremeren van huisdieren, vinden we vanuit Dierencrematorium Memoria belangrijk om een bijdrage te leveren aan een goed doel voor dieren.

Onze keuze is gevallen op het DierenOpvangCentrum-Tilburg (DOC-T). Het DOC-T vervult een belangrijke maatschappelijke functie in Tilburg en omstreken voor zwerf- en afstandsdieren. Om dit doel te realiseren zijn ze mede afhankelijk van financiële bijdragen van bedrijven. Naast dat het DOC-T goede buren zijn, zijn we een samenwerking aangegaan.

De manager van DOC-T de heer Heerkens gaf aan dat de 8 jaar oude kattenunits aan vernieuwing toe zijn. Daarom hebben we er uiteindelijk voor gekozen om een donatie te doen voor het realiseren van een nieuwe kattenunit.

Tevens gaan we in onze ontvangstruimte een “goede doelen” potje plaatsen. Deze opbrengst komt geheel ten goede aan het DOC-T.