December-actie goed doel

December-actie goed doel🕯️

De dagen worden korter en het wordt ook steeds kouder buiten. Veel dieren hebben het dan ook zwaar in deze tijd. Denk maar eens aan zwerfkatten en katten die hun huis kwijt zijn geraakt, egels, diverse vogels die gewond op straat worden gevonden, gewonde konijnen en zo nog vele dieren meer.

Om deze dieren te helpen, willen wij in deze periode wat extra's doen voor een organisatie die deze dieren opvangt en verzorgt. De meeste van deze organisaties zijn namelijk afhankelijk van donaties en kunnen in deze periode wel wat extra steun gebruiken.

Daarom zullen wij in heel de maand december voor ieder gekocht gedenkartikel (balletje/flesje met plukje haar of gevuld met as, fotolijst met pootafdruk in klei, etc.) 10% doneren aan een goed doel. Dit bedrag zal worden verdubbeld door Memoria.

Begin januari zullen we het goede doel en het bedrag bekend maken via onze Facebook pagina en het geld aan het betreffende doel overdragen.

Suggesties voor welk goed doel dit mag worden, mogen jullie op onze Facebook pagina onder het desbetreffende bericht plaatsen.

- Zwerfkat regio Tilburg
- De konijnenherberg
- Vogelrevalidatiecentrum Zundert
- Vogelasiel Tilburg

Veel Liefs en fijne dagen!